Eskilstuna Basket har skickat ut följande information till oss coacher. Vi lägger upp den här på vår sida så alla kan läsa.

Vi vill gärna uppmana till hejarop och applåder för att peppa det lag ni håller på, och ber er undvika buande och försök att störa motståndarlaget. Hjälp oss att skapa en härlig atmosfär under hela cupen för allas trivsel och glädje!

Under cupen delar vi ut pris för bästa Fair Team sponsrat av Möller Bil. Kriterierna är följande: ”Vi vill att laget som får priset skall vara ett föredöme för sporten, klubben och laget både på och utanför spelplanen. Spela en juste basket utan ifrågasättande av domslut. Utanför planen bära sitt klubbmärke med stolthet och visa respekt mot arrangörer och Eskilstuna kommun. Genom en härlig attityd lyfta sporten  och cupen till nya höjder.”

Vi vill vädja om att ingen tar med sig nötter eller jordnötsringar till någon av våra cuplokaler. Några av våra deltagare är extremt allergiska och en allergisk reaktion kan utlösas endast av att vistas i en lokal där nötter finns.

Vid behov av sjukvård under cupen, kontakta tävlingskansli (016-12 34 34) eller Mälarsjukhuset (016-710 30 00).

Klicka läs mer för ytterligare info…

Spelprogrammet finns som bekant på hemsidan och där kommer även resultaten att läggas in löpande under cupen.

Om ni har mobiltelefon med WAP-funktion kan ni hitta både spelprogram och resultat på wap.eembasketcup.se.

För att få information om er placering i gruppen och vilket slutspel ni ska spela, kan ni även ringa resultatservice på tel.nr. 0768-76 38 85 under lördagen kl. 14-22.

I år kommer vi att sända samtliga finaler i Sporthallen stora under söndagen via webben

Kvarglömda kläder och prylar behåller vi i en månad efter cupen, därefter skänks de till välgörenhet eller slängs.

Vi ser fram emot er ankomst och hälsar er varmt välkomna till EEM Basket Cup 2010!

Eskilstuna Basket