Vi lyckades med att stoppa Peter Armstrong efter hårt arbete från flera av spelarna.

(18-18,13-9,16-17,18-11)

Det blev en jämn match som inte var avgjord förrän det var 1,15min kvar av matchen.

Det stora jobbet handlade om att få stopp på deras spelare Peter Armstrong som gjorde 36 p men som inte orkade sista delen av matchen. Då hade flera spelare hållit honom  ( Abbas, Johannes, Miso Kevin och Andreas ) samt att alla hjälpte till när så behövdes. BRA!

I anfall så fick vi se flera fina kombinationer mot deras zonförsvar samt ett bra skytte gjorde att vi tillslut stod som segrare i denna poängsnåla match, mest beroende på att de ville dra ned på tempot.

Det som vi behöver ta med oss inför framtiden är att läsa av vad motspelaren är för typ av spelare, vad är bästa försvar, hur kan vi hjälpa varandra….