Trots bra spel stundtals för Ullvi 95 och flera positiva tendenser i anfallsspelet så orkar vi inte ända fram mot Aros 94

Ny serie med nya motståndare är alltid roligt. Idag var det dax för Aros fl 94 som vi aldrig har mött. En jämn match hela vägen och stundtals bländade vi till i anfallsväg för att sedan göra enkla misstag där vi bara ska försöka passa in bollen och motståndaren får enkla poäng.

För att vinna en sån match gäller det minimera våra egna misstag. Ser man till hela matchen tycker jag att vi gör en riktigt bra match, får vi bara gång anfallsspelet med mera rörelse så kommer vi vinna många matcher i vår. Glädjande att Julia j är med igen med sin alltid positiva inställning som sprider sig till de övriga.

Bra spelat tjejer, vill ändå nämna Julia Kronmans insidemove. Klockren och 2 enkla poäng. Ett bra exempel på att träning ger färdighet. Vi fortsätter med stationsträning på tisdag.

Poäng: Julia J 21, Elin F 11, Julia K 6, Petra C 6, Mimmi E 4, Olivia 2, Matilda L 2