Bortamatch mot bottenkollegan Karlstad med decimerat lag. Ska sammanfatta 1a halvlek kort med att vi har problem med Karlstads kvicka spelare och tvingas spela zon för att få kontroll på motspelarna och tempot.

Tyvärr slarvar vi för mycket framåt och bakåt är vi återigen för svaga i returtagningen. ”Foppa” håller oss kvar i matchen med fint skytte, -2 i halvtid.

Vi spelar lite bättre försvar i 3e men har väldigt svårt att göra poäng (9-11). Lika inför sista och vi gör ett miniryck men kan inte knyta ihop säcken utan Karlstad kommer ikapp och förbi med en tung 3a (61-60) med 40 sek kvar. Tyvärr var inte bara vi dåliga utan även männen i grått kan ha en dålig dag och då kan det ofta vara bortalaget som drabbas tyvärr, med det sagt fick vi dem sista blåsningarna emot oss och Karlstad skjuter hem matchen från straffkastlinjen.

Idag var vi ”tragiska” utan att förunna Karlstads insats men vi kan mycket mer och kommer behöva jobba hårdare på träningarna för att nå resultat.

Cred ska ändå ”Foppa” ha som blir highscore i matchen på 21p. Abbas,Johannes och Mazen får också ett svagt godkänt och vi andra kan och kommer behöva prestera bättre.