I lördags var det dax för den tuffaste matchen hittills i U18 serien.

Vi inleder matchen med ett högt tempo och får en miniledning efter 1a quarten. 2a quarten fortsätter vi med bra bollpress och snabba spelvändningar. Behrad kontrollerar tempot och vi får några enkla poäng på våra setup spel med bla bra skytte från Olle och Adde, halvtid 26-40.

Även 3e perioden börjar vi med bra avslut och få turnovers. Tyvärr blir vi lite slarviga då vi når en 22 poängs ledning och vi börjar missa i roteringarna i defence och skotte går ring ut.

Starten på 4e fortsätter som slutet på 3e med bla duktige guarden Oksman vräker i några 3or i våran korg. Då kliver Johannes in i matchen och stoppar i några viktiga poäng för oss och vi kan gå mot en ganska säker seger.

Behrad gör återigen en bra match med högprocentigt skytte och bra guardspel, Olle och Adde gör en väldigt bra 1a halvlek och Johannes dominerar slutet av matchen med viktiga returer och poäng.