Trots förlust med 33 p så var det ett kliv i rätt riktning, med stundtals riktigt bra spel. Vi kommer med massor av bra avslut men oftast var det ringkant ut.

Som coach ska man aldrig vara nöjd med en förlust men idag får man lov att vara det. Vi gick ut och spelade med en helt annan inställning än vad vi har gjort tidigare framför allt offensivt där vi många gånger kommer i bra skottlägen. Tyvärr missade vi lite för mycket för att kunna hota Eskilstuna denna dag. Eskilstuna har ännu inte förlorat någon match än och för vinna mot ett sånt lag krävs att skotten sitter, dom spelar en fysisk basket och gör det bra och svårt för oss under korgarna.

Vi kan ta med oss massor av positiva saker från en sådan här match trots förlust med 33 p. Bra jobb från samtliga vill dock ge lite extra plus till Maria som verkligen gick in och tog för sig både i anfall och försvar med mängder av returer (11 st).

Snyggaste skottet idag, Julia fick bollen strax utanför 3-sek och gör en klockren rotering och upp och skjuter planka i, allt såg jättebra ut tills Julia förstod att det var i fel korg. Sånt som händer har även hänt mig.

Poäng Elin 14, Olivia 9, Maria 6, Zhian 6, Adelina 4, Mimmi 1,

Returer: Maria 11, Mimmi 4, Zhian 3

Steals: Zhian 6, Olivia 5, Elin 4

Assist: Elin, Maria, Olivia 1 var