Vi mötte riktigt bra motstånd i gruppspelet. Vi orkar inte riktigt stå emot dom oftast tuffa och fysiska motståndarna.

Vi öppnade mot Skuru som vi slog i Billys Cup efter en jämn match. Efter 0-12 i första halvlek där vi stod som statyer vaknade vi till i andra och kom nästan ifatt. Slutresultatet blev till slut 12-16. Mot Alvik och Hoop

orkar vi inte stå upp mot ett mer fysisk lag och är vi dessutom bara 7st 95:or så blir det tufft.

I B-slutspelet vann vi 16-delsfinalen lätt 34-4 för att sedan åka ut i 8-delen.

Tyvärr är vi bara 7st 95:or så det blir väldigt tufft att spela cuper. Vi är väldigt beroende av att alla är friska och skadefri. Nu har vi sån tur att många 96:or har fått dubblera vid alla matcher. Ett stort tack till alla 96:or som ställde upp annars kan vi varken spela seriespel eller åka på cuper.

Bra kämpat och kom ihåg det viktigaste, Ha roligt ute på basketplanen.