Andra matchen mot Fristan gav oss möjligheter att träna anfall. Vi kunde ha avgjort många anfall mycket tidigare men syftet var att ha tålamod och utveckla anfallet.

Andra matchen för dagen och det var rätt så skönt att inte behöva ge max när vi bara var sex spelare.

Anfallsspelet blev bättre och bättre. Fokus låg på anfallet där man kan konstatera att gör vi bara allt till 100 % så kommer också rätt lägen. Vi hade säkert 10 klockrena give and go i denna match. Det är svårt att betygsätta en sån här match men ska nämna något är att vi äntligen börjar använda rätt hand vid layups.

Emma, Towa och Linnea hade klockrena layups från vänster. För fyra månader sa man ”det kommer aldrig att gå att göra en riktig vänsterlyaups”. Nu gör man det utan att tänka på det.

Riktigt bra tålamod från alla tjejer i anfall och kom ihåg Att har man bestämt sig för något t ex skapa v, attack så gör det till hundra %. Dom gånger vi gör det ser det jättebra ut. Vila upp så tränar vi på tisdag igen.

Poäng

Alfrida 2

Maria 6

Emma 4

Linnea 8

Towa 12