Med bara sju spelare lyckades vi vinna en riktigt bra genomförd match från vår sida.

En riktigt bra match där vi tröttade ut deras långa spelare med aggresivt försvar hela banan. Ibland kan vi hamna i svackor någon gång i en match men på dom senaste matcherna har vi lyckats hålla i hela vägen.

I försvar hade vi som mål att trötta ut och låta dem dribbla med den ”dåliga” handen och det lyckades vi med. I anfall skulle vi försöka ta rätt attacker o skott och det börjar se riktigt bra ut även där.

Det som är mest imponerande är att vi verkligen fungerar som ett lag, vi börjar hitta våra positioner.

Riktigt imponerande att se så många göra såna framsteg idag. Alfrida och Maria gjorde stora framsteg genom att ta rätt beslut i både anfall o försvar. Elin, Towa, Olivia sliter enormt och är ständiga orosmoment för motståndarna. Erika har nyss börjat spela och gjort enorma framsteg. Sist men inte minst Emma som alltid sliter i försvar och som även idag fick göra 15 p imponerande.

Poäng

Elin 19

Maria 4

Emma 15

Olivia 12

Erika 2

Alfrida 2

Towa J 3