Killarna visade rätta tågan idag och det blev en stensäker seger till slut. Vi har tränat en hel del på våra försvarspositioner inför seriestarten och det såg riktigt bra ut idag. Det blir svårt för motståndaren att hitta sina passningar och rätt teknik i försvaret belönas med många fina snabba uppspel.

Periodsiffror
(3-20, 5-26, 2-28, 2-36)
Det var bara i slutet av matchen som vi tappade markering på motståndarens bollförare några gånger. Då blev det slalomåkning och sen en del fria layups på vår korg. Det var nog orken som tröt för vi började även sjunka ihop i försvaret och glömde att neka passning och finnas på hjälpsida.
Det var skojigt att vara igång med matcherna igen och kul att se er inställning på planen. Extra roligt att se era snabba uppspel med mycket bra speluppfattning i många situationer. Bollen gick ibland som på ett snöre fram till en säker layup. Våra guards startade snabba uppspel med blicken upp och sökte passningen framåt, och våra forwards sprang fint efter kanterna och var spelbara.
Vi behöver träna mer på 5-5 spelet kommande vecka och fortsätta spetsa till försvaret.
Poäng
Johannes 8
Mikael 25
Behnam 12
Hampus 6
Leonit 6
Anton 2
Dejan 14
Adam 2
William 17
Bartosz 18
Bra match killar. Nästa söndag blir det två matcher – en i varje serie. Häng med!