Vi var med i matchen i 7 minuter, sedan ger de oss en basketlektion.
Ullvi BBK P-93 gav inte upp utan vann sista perioden!

Periodsiffror
(24-15, 23-12, 30-7, 9-18)

Efter fyra inledande segrar så kom den första förlusten mot ett bättre lag. De spelade med en zonpress över hela planen som vi gjorde fel beslut mot och de kunde sno många bollar. När vi började att göra rätt, så passade de på att ändra till en halvplanspress som vi dribblar in i deras dubblingar och fastnar vid hörnen av halva plan. När vi väl kommer upp i anfall så har vi bråttom att ta avslut och vi har dålig tajming i anfallet.

Ja, Dolphins gör att vi spelar sämre än normalt men det är också utvecklande för oss… så tack för basketlektionen.

Bitvis så visar vi upp ett bra spel som när vi slår pressen och gör enkla poäng eller när vi kommer till skottläge och sätter treor eller när vi spelar pic and roll och sätter skott från halvdistans eller när vi i fjärde perioden får igång spelet i anfall. BRA!

Som sagt var så hade vi också stunder med bra spel så vi kommer att bli bättre efter en sådan här match med rätt träning.

Poäng:
Niklas Persson 8
Stefano Fiori 18
Tarek Kaldi 2
Andreas Eklund 14
Kevin Tumba 6
Masen Saleh 2
Sead Cerimovic 2