Idag blev det två segrar av två möjliga. Först en enkel seger mot ett yngre lag och sen vinst igen mot ett äldre lag. Den sista matchen blev en riktig rysare med stort segerjubel när slutsignalen gick. Vilket härligt gäng vi fått ihop!

Ullvi Basket: 34 – Fristan (-95): 30

Med härliga kämpatakter vände killarna ett underläge i halvtid på 8 poäng till vinst med 4 poäng och det var match ända in i slutsekunderna innan vi säkrade segern. Jag är mycket imponerad av hur laget kämpade till sig den här vinsten.

Vi tog ett snack i pausen om hur vi ville stoppa deras långa och duktiga spelare och när andra halvlek gick igång så började poängen sakta men säkert ramla in för oss istället. Bra försvar bäddade för bra anfall. Poäng efter poäng knaprades ikapp och så mot slutet av matchen var vi förbi.

De sista minuterna var det sånt ”go” både på planen och på bänken att jag trodde jag coachade de äldre pojkarna som varit med mycket längre.

Bra match och härlig inställning killar!

Poäng:
Leonit Aliqkaj 2p
Behnam Olfat 4p
Oskar Sköld 2p
Robin Bertilsson 5p
Andreas Wång 2p
Patrik Nevalainen 4p
Dejan Salamurovic 8p
William Sund 2p

– – –

Ullvi Basket: 92 – Hällby (-96): 10

Tidigare på morgonen mötte vi ett yngre lag och där var vi storleken större. Vi fick se mycket fina passningar och kombinationer och många fick vara med och göra poäng. Vi ägde matchen från början till slut. Andreas Wångs första match i Kuriren Cup slutade med 36 poäng efter bra försvar med många brutna passningar och enkla layups.

Bra match killar!

Poäng:
Leonit Aliqkaj 8p
Behnam Olfat 20p
Robin Bertilsson 6p
Anthony Torres-Domingo 2p
Andreas Wång 36p
Patrik Nevalainen 6p
Dejan Salamurovic 8p
William Sund 6p