Flickor 95/96 kom till spel denna helg med 9 tjejer och alla ville verkligen vinna. Fortsätt så tjejer så kommer vi vinna fler matcher.

Ullvi Basket – Tunafors -96 26 – 20

I en mycket jämn match vann vi vår andra match för säsongen. Matchen var mycket jämn o avgjordes inte förrän i sista perioden då vi gjorde 6 poäng på raken. Tjejerna visade riktiga kämpatakter. Vi kom till match med 9 tjejer och alla ville verkligen vinna. Fortsätt så tjejer så kommer vi vinna fler matcher.

Hällby 95/96 – Ullvi 95/96 32 – 22

Tredje matchen för säsongen spelade vi direkt efter vår segermatch. Vi startade matchen bra men ju längre matchen pågick desto mindre orkade vi hålla emot. Matchen var mycket jämn och inför sista perioden stod det lika. Tjejerna var mycket trötta. Många av dom hade spelat basket 3 timmar i streck. Bra jobbat tjejer. Träning onsdag och så tar vi nya tag till nästa lördag mot Eskilstuna (igen)