På med utedojjorna, streetkläder och samla polarna till match. Nu blir det streetturnering 3-mot-3! Bilda 4-mannalag (1 avbytare) och skriv in ert lag på anslagstavlan.

En härlig sommardag med streetbasket!

Under två timmar hade vi skoj och lirade streetbasket på Scheeleskolans basketplan. Vi fick se en stor dominans för laget med Fidel, Behrad, Abbas och Tarek, men så spelar de också utomhus varje dag. Dagen avslutades med glass i sommarsolen och när det visade sig att glasspåsen inte var helt tom så körde vi stress om de sista glassarna.

– – –

Komihåg!
Amerikansk streetbasket har sina bra sidor och sina dåliga sidor. Man kan få se mycket bra bollteknik men det finns även mycket dålig teknik som inte är tillåtet på match, t ex förning, stegfel m m. Där finns även en mycket tråkig del som går ut på att förödmjuka motståndaren.

Tyvärr verkar vissa av oss vilja ta efter dessa dåliga sidor vilket är helt oacceptabelt i vår förening.

Ställ den här frågan till dig själv ”Är jag en bra kompis?”.

– – –