Det är svårt att vara ”förlorare” när man spelar en hel match med endast 5 spelare.
Ni läste rätt – 5 spelare.

Det var en jämn match och Linköping spelade inte alls som när vi möttes här hemma. Dom pressade inte en enda gång under hela matchen. Dom fastnade istället i vårt tempo vilket vi ville naturligtvis. Vi hade långa anfall och vi hade inte bråttom.

Vi blandade bra spel med mindre bra spel. Det var upp och ner hela matchen. Mycket bortkastade bollar från båda lagen och mycket missade skott från båda lagen.

Matchen var helt jämn fram till att Linköping gjorde 8-0 på oss i tredje perioden. Tyvärr stukade den vilt kämpande Robert Pettersson sin fot men fortsatte matchen ändå, krigare som han är. Vi kämpade bra och vek aldrig ner oss.

Våra spelare ska ha en eloge för att dom ställde upp och orkade kämpa för laget. Det var så skönt att se i sista perioden att vi fortfarande kämpar fast vi ligger under med 15 och är hur trötta som helst. Dessutom med en skadad person på plan. Bra jobbat killar.

Period 1:14-12
Period 2: 20-16
Period 3:23-16
Period:4:22-19
Slutresultat: 79-63

David Forsberg 31 p
Misho Jovic 14 p
Fatbard Miftari 8 p
Robert Pettersson 8 p
Marko Nikolic 2 p

/Christian ”Chibbe” Chahine