God fortsättning på er!
Pigga och glada åker vi till Eskilstuna för årets första match.
Förväntansfulla åker vi dit för att spela bra och försöka vinna.

Vi börjar första perioden bra. David Forsbergs skytte fungerar ypperligt och han sänker 3 treor på raken. Eskilstunas bästa spelare Horst börjar med att dominera med sin explosiva spelstil. Han gör 8 p av deras totalt 15 i första perioden.

I andra perioden får Kahn i uppgift att markera Horst vilket han gör galant. Horst gör bara 3 poäng av deras 7 i andra perioden. Armin Bjelevac gör 9 raka poäng för oss. Vi spelade riktigt bra försvar och går upp i ledning efter andra perioden med 28-22.

I tredje perioden känns det som om vi spelar 5-7. Alla domslut går emot oss vi får 4 raka offensiva fouls samtidigt som dom får allt med sig under vår korg. Forsberg fick sin tredje foul sent i andra perioden och fick sitta mycket på bänken.

Eskilstuna kommer ikapp i tredje och vi leder med endast 2 p. Vi börjar med att få en osportslig foul av Kahn som får sin fjärde och som tätt efter får sin femte foul. Då rasar hela vårt spel. Dom gör i sista perioden 28-6.

Vårt offensiva spel var under all kritik men vi påverkades mycket av den helgalna bedömningen på offensiva fouls. Vi vågade till slut inte gå mot korgen för vi visste att vi skulle få en offensiv foul direkt. Vi ”vann” foul-matchen med 34-15…

Jag vill ge en eloge till Eskilstuna som fått Horst på kroken. Dom kommer att ha mycket nytta av honom i framtiden både på och utanför plan. Horst gjorde 33 p.

Bäst poängmässigt hos oss var Armin Bjelevac på 15 p. Vi lyckades bara göra 53 p under hela matchen.
Vi är bättre nästa match.
Vi syns då.

/Coach Christian Chahine