Ullvi Basket-Eskilstuna 83-70 (17-15) (20-11) (27-19) (19-25)

Vi började lite trevande där vi lät Eskilstuna göra vad dom ville från 3-poängslinjen. Vi fick kämpa i bollarna i första perioden. I andra och tredje perioden sprang vi ifrån gästerna. Vi fick ett par enkla poäng på snabba uppspel samt att David Forsberg och Tobias Becker satte sina skott utifrån. Vi spelade bra i försvar där Fredrik Kahn och Robert Pettersson var riktiga klippor. Vi visade mycket hjärta inte minst i sista perioden där vi blev lite heta på gröten.

Hos gästerna utmärkte sig deras snabba guard Erström och deras duktiga center Jönsson.

Poäng:
David Forsberg 23 p
Tobias Becker 16 p
Fredrik Kahn 11 p
Robert Pettersson 9 p
Tomas Bandh 8 p
Anvar Josufbegovic 6 p
Thomas Larsson 6 p
Niko Fiori 4 p

av Christian ”Chibbe” Chahine