Ullvi Basket (F-90) gjorde en jättebra turnering i Göteborg.

För några veclor sedan var Ullvi Basket (F-90) på cup i Göteborg. Tjejerna visade en fin inställning och kämpade väl genom hela turneringen, trots att vi förlorade stort mot Arvika i första matchen (39-7). Andra matchen var mot Eos och den förlorade vi knappt med 6 poäng (24-18), trots det såg spelarna ut som segrare.

De var så glada för att spelet fungerade bra och det såg bra ut inför kommande matcher. Sista gruppspelsmatchen var mot Djursholm och den vann vi enkelt med siffrorna 30-15.

Sedan var det dags för B-slutspel och Bankeryd stod för motståndet. Tjejerna gjorde en riktig kämpainsats och siffrorna skrevs till 21-14. När turneringens femte match skulle spelas var spelarna mycket slitna och vi förlorade mot Bollstanäs med 23-14.

Ett stor tack till alla spelare för en bra turnering. Jag vill också passa på att tacka alla föräldrar som ställde upp med skjuts, matchstöd och hjälp vi förläggningen.