Idag var rollerna ombytta jämfört med de senaste matcherna mot Sala. Motståndet från Eskilstuna visade sig nämligen vara mycket bra denna dag.

Eskilstuna kom till spel med sitt bästa lag i den här ålderskategorin. De mest tongivande spelarna i bortalaget har spelat basket i 2-3 år och det syntes att de ligger lite före i utvecklingen. Snabba omställningar och förflyttningar mellan anfall och försvar ledde till många enkla poäng för motståndarlaget.

Det vi ska ta med oss som positivt från denna match är framförallt att alla höll humöret och kampen uppe in i det sista trots det svåra motståndet. Tack vare att vi kämpade på i båda matcherna så lärde vi oss massor av nyttigt för framtiden. Den största skillnaden mellan lagen var de enkla poäng Eskilstuna kunde göra tack vare sin förmåga att snabbt ändra spelriktning men till nästa gång är vi bättre förberedda på detta och då blir det ny match. Bra kämpat killar!

/Tomas och Anders

Ullvi vit – Eskilstuna 13 – 64

Poäng:
Pontus Kandelin 2
Adam Heivert Taylor 2
Hampus Lindgren 6
Berad Olfat 1
Robert Pettersson 2

Ullvi blå – Eskilstuna 20 – 51

Poäng:
Robin Karlsson 4
Mathias Sjöman 2
Lawrence Langkeit 2
Niklas Burén 8
Adi Osmanagic 2
Mattias Jansson 2