Så var det då äntligen dags för P92/93 att få känna på hur det är att spela basketmatcher ”på riktigt”. Träningsviljan har varit stor hela vintern och det var med spänning vi åkte över till Västerås för att spela några träningsmatcher.

Målsättningen för dagen var att alla skulle få känna på hur en basketmatch går till och vi hade även ett antal punkter som vi ville att spelarna speciellt skulle tänka på. Saker som att alla jobbar hem i försvar, men även springer med upp i anfall när vi tar tillbaka bollen. Vi ville även se till att täcka motståndarnas skott utan att göra foul och det tredje vi har pratat om är att passa bollen mycket.

Båda Ullvi-lagen får mer än väl godkänt för sina insatser idag och i våra bästa stunder spelade vi mycket bra basket. Dagen fick även en klassisk basketavslutning när Ullvi Blå vann på sista skottet med bara några få sekunder kvar på klockan.

Bra kämpat killar!

/Tomas och Anders

– – –

Västerås P-91/92 – Ullvi Vit 36 – 17

Poäng:
Behrad Olfat 2
Pontus Kandelin 3
Erik Hågestam 4
Robert Gunnarsson 4
Jonathan Lawner 4

Västerås P-93/94 – Ullvi Vit 13 – 36

Poäng:
Behrad Olfat 12
Daniel Annala 2
Pontus Kandelin 2
Erik Hågestam 2
Robert Gunnarsson 2
Jonathan Lawner 10
Mathias Jansson 2
Mathias Hedkvist 2
Jesper Ehrnström 2

– – –

Västerås P-91/92 – Ullvi Blå 34 – 8

Poäng:
Niklas Persson 2
Hampus Lindgren 2
Lawrence Langkeit 2
Andreas Eklund 2

Västerås P-93/94 – Ullvi Blå 14 – 16

Poäng:
Viktor Skoglund 2
Niklas Persson 2
Mathias Sjöman 4
Joakim Norström 2
Robin Karlsson 6