Kollektivet avgjorde till vår fördel denna gång. Långa stunder med ett starkt försvar och med bra returtagning.
(5-13, 15-9, 11-15, 11-12)

Matchens första anfall var Sunnes som satte en trea, sedan tog det 9.5 minuter innan de fick bollen i korgen igen. Som ni förstår så hade vi ett mycket bra försvar. Däremot så märks det att det tar lite tid för oss själva att hitta till korgen när vissa av våra spelare är skadade. Det tog nämligen 5 min innan vi gjorde poäng (2p) och då på straffar innan vi kom igång med att göra 11-0 på dem.

Men Sunne startade andra perioden starkt med att trycka in passningarna till deras långa spelare som nära korgen var svårstoppad. Men Anton Niranen fick stopp på detta genom bra försvar och vi kunde ändå reda ut stormen men det var bara två poäng upp för oss i halvlek.

I tredje perioden så kom Emir igång offensivt samtidigt som alla i laget kom in och gjorde strålande försvar och vi fick en ”lucka” med 25-35. Då kommer foulsbekymmer på Adi och Sead samtidigt som de får många straffar och de får lite kontakt igen. Inför fjärde perioden var ställningen 31-37.

I fjärde perioden så följs lagen men vi lyckas vinna matchen.
Stort beröm till hela laget som gjorde in jättefin insats……man blir stolt över er!!!

Poäng: Niklas 7p. Robert 3p. Fidel 5p. Sead 6p. Anton 8p. Emir 12p. Adi 8p.

Straffar missades…….. 4 satta av 19 försök!!!!